Telefon: 0721 555 799  Email: office@tehnicdrill.ro

Sapa foraj

Experienta de peste 20 de ani in domeniul forajelor ne ajuta sa producem sape de foraj cu lame, de cea mai buna calitate, testate in diverse zone ale Romaniei. Placutele folosite sunt din carbura de wolfram cunoscute si sub numele de widia special folosite pentru forarea puturilor. Nu orice placuta videa este buna pentru confectionarea sapelor de foraj. 

Exista mai multe tipuri de pacute widea folosite, am intalnit si persoane ce nu erau executanti de foraje si nu stiau ce tip de placute sa foloseasca la confectionarea sapelor iar sapele produse nu erau de calitate.

Avem diverse diametre standard in stoc.

Sapa foraj diametre standard:  150 mm, 220 mm, 250 mm, 280 mm, 311 mm.

Putem confectiona orice diametru de sapa foraj la cerere.

Folosim mai multe tipuri de filete: 3 1/2, 2 3/8 etc. Putem folosi filetul dumneavoastra daca ne trimiteti mufa, pentru a suda lamele direct pe ea.

Sapele sunt pentru executia de foraje puturi in soluri medii si moi (argile, gresii, marne, nisipuri)  daca forati in balast sau bolovanis, folositi o sapa uzata. Deoarece daca folositi o sapa nou nouta o sa o distrugeti rapid.

Pentru comenzi ne puteti contacta la numarul de telefon 0721 555 799. 

Putem executa atat sape de foraj cu 3 sau 4 lame, sau sape speciale cu lame sudate mai sus de sapa de foraj.

Sapa de foraj cu filet tip Whitworth cu pas de 4 cu trei lame

Este cel mai folosit tip de filet, folosit cu precadere in zona banatului si ardealului. Se foloseste la inslatatii de foraj de dimensiuni medii si sape pentru forarea manuala a puturilor de apa.

Mai jos puteti vedea o sapa de foraj cu 3 lame filet Whitworth cu mufa (mufa tip mama) de diametru mare, diametrul de 420 mm.

sapa foraj

Sape de foraj cu filet API Reg 3-1/2

Sapele de foraj cu filet API Reg 3-1/2 sunt sape ce sunt folosite la instalatii de foraj ce au apasare mare si au prijini mai grele.

 Putem sa confectionam acest tip de sapa de la 0 sau daca doriti o reducere de pret va trebui sa ne trimitei mufa dumneavoastra. 

Acest tip de filet fiind mai mare si necesitand un timp mai mare pentru confectionarea lui, este cel mai scump filet.  

Toate sapele cu acest tip de filet, au mufa de tip cep (mufa tata).

Mai jos puteti vedea o sapa de foraj cu 3 lame si filet API Reg 3-1/2 cu mufa refolosita avand diametrul de 350 mm

sape foraj

Sapa de foraj cu filet API Reg 2-3/8

Sapele de foraj cu filet API Reg 2-3/8 este un filet mai mic decat API Reg 2-3/8 de asemenea si acest tip de mufa se poare refolosi. Se foloseste la instalatii medii si mari. 

Mufa sapei este de tip cep (mufa tata). Filetul este de tip conic, toate filetele la prajiniile instalatiilor de foraj sunt conice, pentru a se castiga timp la filetare respectiv defiletarea prajinilor.

Mai jos puteti vedea o sapa de foraj cu filet API Reg 2-3/8 cu diametrul de 150 mm

sapa foraj

Sape de foraj sudate pe prajinile de foraj

Exista situatii cand se doreste confectionarea unei sape speciale de foraj direct pe o prajina deoarece filetul este unul mai special sau atipic. Va putem ajuta fara probleme si cu confectionarea acestui tip de sapa de foraj.

sape foraj

Mai jos puteti vedea o sapa de 311 mm si o sapa de 250 mm sudate pe o prajina taiata ce are in capat o mufa mama cu filet 2 7/8.

sape de foraj speciale