Telefon: 0721 555 799  Email: office@tehnicdrill.ro

Foraje puturi profesionale

Forajele de apa profesionale sunt foraje executate la adancimi medii sau mari. Pentru a executa foraje puturi profesionale este necesar folosirea unor materiale de calitate, cum ar fi tubulatura PVC, filtre produse de fabrica, nisip cuartos, centrori, material de izolare etc.

Pe langa materiale de calitatem forajele profesionale trebuie sa se respecte si anumite proceduri pe care un profesionist le cunoaste, cum ar fi de exemplu fluidizarea noroiului de foraj pana la o anumita vascozitate, in caz contrar filtrele pot fi infundate cu noroi de foraj cea ce conduce la scaderea debitului, deoarece filtrele si acviferul sunt pline de noroi de foraj.

Aceste probleme pot fi remediate cu ajutorul unor spalari cu solutii speciale si prin injectarea de aer comprimat in foraj. In alte situatii prin nerespectarea unor operatiuni se poate ajunge la imposibiliatatea utilizarii putului de apa.

Cat costa un foraj de apa profesional ?

Pentru a afla cat costa un foraj de apa profesional, este necesar sa luati legatura cu noim fie prin intermediul numarului de mobil afisat, fie prin formularul de contact sau pe adresa de email office@tehnicdrill.ro.

Pretul unui foraj trebuie calculat pentru fiecare lucare in parte, deoarece sunt multi factori ce trebuie luati in considerare, cum ar fi duritatea rocilor in care se foreaza, adancimea la care trebuie executat forajul profesional, diametrul tubulaturii PVC, scopul forajului (uz casnic, industrial, agricol) etc.

Executam foraje profesionale cu adancimi cuprinse intre 40m si 300m. 

Citeste si …….