Telefon: 0721 555 799  Email: office@tehnicdrill.ro

Foraje puturi Valcea Dragasani

Am executat mai multe foraje puturi de apa in judetul Valcea, cum ar fi : Babeni, Buciumeni, Budesti, Calina, Copacelu, Dejoi, Dragasani, Dragoesti, Francesti, Galtofani, Genuneni, Horezu, Lungesti, Manailesti, Milostea, Nicolae Balcescu, Orlesti, Ramnicu Valcea, Sarulesti, Scundu, Stolniceni, Voineasa, Valea Caselor, Valea lui ALb, Valea Mare etc.

Va putem ajuta atat cu executia putului de apa cat si cu echiparea forajului dupa executie.

Oferim garantie pentru lucrarile ce le oferim, cat si servicii post garantie.

Executia forajelor puturilor de apa in Valcea in zona de deal

In zonele de deal a judetului Valcea se intalnesc soluri de duritate medie si soluri moi (calcare, marne, cremene, nisipuri, pietrisuri, argile conglomerate, tuf vulcanic etc.) 

Cele mai bune rezultate in aceste soluri se obtin prin executarea forajelor de apa cu instalatii actionate hidraulic cu circulatie directa sau cu circulatie inversa.

Diametrul tubulaturii PVC va fi aleasa in functie de cerinta de debit. De exemplu in cazul in care se doreste un foraj de apa pentru sectorul viticol, trebuie un foraj pe un diametru mai mare gen 180 mm sau 200 mm, iar daca se doreste un put de apa pentru alimentarea unei case e suficient un diametru de 125 mm. 

Nu trebuie ca un beneficiar sa plateasca o tubulatura mult mai scumpa daca nu il ajuta cu nimic. 

Exista si posibilitatea ca forajele de apa in Valcea si aiba caracter artezian ( adica apa sa iasa singura la suprafata fara a fi pompata). De exemplu foraje arteziene pot aparea in Buciumeni, Dragoesti, Valea Mare, Milostea.

Adancimea la care trebuie executate foraje puturi in Valcea difera, de exemplu la Raureni e suficent un foraj la 60 m dar in Dejoi trebuie forat 130 m din acest motiv avem nevoie de o locatie exacta de unde doriti forajul de apa.

Foraje puturilor de apa in Valcea la munte

In zonele de munte nu se poate fora cu circulatie de noroi, trebuie folosita tehnologia forajului uscat cu ciocan de fund. Practic prin rotire si lovire se poate perfora o roca.

Accesul unde se doreste executia forajelor cu ciocan de fund conteaza, deoarece aceste instalatii se transporta pe camion, apoi merg pe senile. Practic trebuie sa se poata ajunge cu un camion cat mai aproape de locul unde se doreste forarea putului de apa.

Citeste si …….