Telefon: 0721 555 799  Email: office@tehnicdrill.ro

Foraje puturi apa Buzau

Executam foraje puturi apa in Buzau la adancimi medii sau mari.

Pentru a va oferi o oferta de pret, avem nevoie de o locatie exacta sub forma de coordonate GPS, de pe Google Maps, deoarece sunt diferite tipuri de roci in judetul Buzau si adancimi diferite la care trebuie executat forajul. 

Puteti gasi informatii despre coordonatele de care avem nevoie precum si modul de obtinere a acestora apasand pe linkul alaturat colorat cu rosu, coordonate pentru ofertarea puturilor forate

 Am executat mai multe foraje in Buzau cum ar fi: Maracinei, Aliceni, Posta Calnau, Ramnicu Sarat, Topliceni, Vlacelele, mun. Buzau etc.

 

Foraje puturi apa Buzau pentru uz casnic

Pentru alimentarea cu apa a locuintelor se realizeaza foraje puturi pe tubulatura PVC cu diametrul de 125 mm,  in zonele de campie si deal si cu diametrul de 90 mm pentru zonele de munte.

Adancimea la care se gaseste apa difera, noi o sa verificam locatia trimisa folosind baza noastra de date, si studiind hartile geologice si hidrogeologice apoi o sa o sa va oferim toate detalile. Practic studiem zona din punct de vedere al resursei subterane de apa. Acest serviciu il oferim gratuit.

Este foarte important sa apelati la specialisti in domeniu, doarece zona Buzaului este o zona cu nisipuri fine, iar un foraj de apa prost executat, o sa va dea mari dureri de cap.

Dupa executia forajului de apa, o sa primiti o oferta pentru echiparea forajului cu pompa submersibila si automatizare.P

Foraje puturi apa Buzau pentru irigatii agricole

In cazul in care doriti foraje puturi de apa pentru irigatii agricole, este necesar sa se stabileasca debitul dorit pentru a va recomanda diametrul de care aveti nevoie. 

De asemenea trebuie sa stabilim tipul de filtre ce urmeaza a fi pus si alte detalii.

Pentru a avea cele mai bune rezultate se foreaza instalatii hidraulice mecanizate cu circulatie inversa de noroi. Cu acest procedeu de foraj se pot sapa puturi cu diametre mari si cu adancimi de pana la 400 m.

De asemenea trebuie sa primim o locatie exacta, deoarece apa nu se gaseste in cantitati mari peste tot in judetul Buzau.

 

Citeste si …….