Telefon: 0721 555 799  Email: office@tehnicdrill.ro

Foraje puturi apa Dambovita Targoviste

Tehnic Drill va poate ajuta cu executia puturilor de apa in Targoviste sau oriunde in judetul Dambovita.

Daca doriti o oferta de pret pentru executia unui put de apa, avem nevoie de o locatie exacta, deoarece in judetul Dambovita sunt diferite tipuri de roci, atat slab consolidate (nisip,pietris, bolovanis, argila) care se gaeesesc de exemplu in Targoviste, Gaesti, Titu, Lunguletu, Crevedia, Tartasesti  sau puternic consolidate (granit, sisturi, andezit ), cum ar fi Fieni, Buciumeni, Runcu, Moreni, Glod. Un alt aspect este faptul ca adancimile la care se gaseste apa difera.

Cu ajutorul locatie exacte noi o sa verificam harti geologice si hidrogeologice, o sa aflam tipul de roci in care urmeaza sa se execute forajul de apa, altitudinea la care va aflati, adancimea la care se gaseste apa, coreland toate aceste date cu alte foraje executate de noi in zona.

Servicul acesta il oferim in mod gratuit, oferta fiind elaborate dupa studierea zonei, astfel incat sa aveti toate datele referitoare la deciza de a investi sau nu intr-un put de apa.

Este important ca sa studiem zona, deoarece apa nu se gaseste oriunde si in orice cantitate (debit), de exemplu la Valea Mare se poate foraj 140 metri, si nu se va gasii apa, la Valea Mare trebuie sa se foreze 200 m.

Un alt exemplu este localitatea Capriorul, unde daca se va executa un foraj la 50 m, nu va avea apa, trebuie forat minim 70 m, dar si aici depinde la ce altitudine va aflati, noi o sa studiem zona apoi dupa ce avem datele o sa va trimtitem o oferta.

Nu peste tot in judetul Dambovita sunt probleme, sau trebuie forat adanc, dar am dat exemple pentru a intelege de ce este important sa se lucreze profesionist.

In zona de nord a judetului Dambovita se intalneste roca dura (in vorbirea populara se numeste stanca), se foreaza cu o tehnologie numita ciocan de fund noi suntem printre putinele firme ce detin aceasta tehnologie.

In zona de centru si sud sunt soluri de duritate medie si soluri moi (nisip,  argila, pietris, bolovanis).

Exista o zona in care e posbil ca forajul executat sa fie artesian (adica apa sa ajunga singura la suprafata, din presiunea stratului acvifer), in zona Catanele, Fagetu,Gaesti, Titu. 

Am executat mai multe foraje puturi de apa in Dambovita enumeram doar cateva din localitati: Caprioru, Catanele, Dragaesti-Pamanteni, Dumbrava, Gaesti, Manastirea, Mija, Padureni, Potlogi, Priseaca, Raciu, Silistea, Targoviste, etc. 

Ne puteti contacta telefonic la numarul 0721 555 799 sau completand formularul de contact, pe care il gasiti in dreapta sus la sectiunea Contact, sau daca folositi telefonul mobil in dreapta sus sunt trei linii orizontale negre, apasati pe ele, apoi se deschie o fereastra, apsati pe contact si o sa gasti formularul.23

foraje puturi apa dambovita targoviste

Citeste si …….